(untitled) (Zamonaviy ilmiy-texnik tadqiqotlar, 2026)
Mazkur maqolada dasturiy vositalarning ta’lim jarayonidagi o‘rni, ularning amaliy ko‘nikmalarni rivojlantirishdagi pedagogik imkoniyatlari hamda zamonaviy raqamli ta’lim muhitida dasturiy ta’minotdan samarali foydalanishning nazariy asoslari yoritilgan. Shuningdek, turli dasturiy vositalar yordamida talabalarda kasbiy kompetensiyalarni shakllantirish, mustaqil ta’lim faoliyatini tashkil etish, amaliy tajribani boyitish va innovatsion fikrlashni rivojlantirish masalalari tahlil qilingan.