(untitled) (Zamonaviy ilmiy-texnik tadqiqotlar, 2026)
Ushbu maqolada vazifaga asoslangan gapirish mashg‘ulotlarida gamifikatsiyalangan o‘z-o‘zini baholash rubrikalaridan foydalanishning metodik ahamiyati tahlil qilinadi. Maqolada gamifikatsiya elementlari, o‘z-o‘zini baholash va vazifaga asoslangan til o‘qitish yondashuvi integratsiyasi orqali talabalarning nutqiy faolligi, reflektiv fikrlashi va kommunikativ kompetensiyasini rivojlantirish imkoniyatlari yoritiladi.