(untitled) (Zamonaviy ilmiy-texnik tadqiqotlar, 2026)
Mazkur maqolada Oliy ta’lim muassasalarida ingliz tilini tezkor va samarali o’qitish maqsadida konnotativ mohiyatli so’zlardan yangi yaratilgan metodlar asosida tayorlangan mashqlar orqali so’zlarni bir vaqtning o’zida nafaqat donotativ balki konnotativ ma’nolarini o’qitish bilan bir vaqtda lug’aviy zahirani oshirish, nutqiy ko’nikmalarni shakllantirish orqali tinglovchini til o’rganishga bo’lgan kompetensiyasini rivojlanishi haqida ilmiy farazlar ilgari suriladi.