(untitled) (Zamonaviy ilmiy-texnik tadqiqotlar, 2026)
Mazkur maqolada uzoq muddatli davolanishga muhtoj bolalarni o‘qitish jarayonida zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan foydalanishning nazariy-pedagogik asoslari yoritilgan. Tadqiqotda sog‘lig‘I sababli uzluksiz ta’limdan chetda qolayotgan bolalarning psixologik va jismoniy rivojlanish xususiyatlari, ularning ta’lim ehtiyojlari hamda raqamli texnologiyalar asosida ta’lim jarayonini tashkil etish imkoniyatlari to’g’risida fikr mulohazalar yuritilgan.