(untitled) (Zamonaviy ilmiy-texnik tadqiqotlar, 2026)
aqolada talabalarni milliy hunarmandchilik va ekoturizm vositasida samogen tarbiyalashning iqtisodiy-geografik shart-sharoitlari mahalliy va xorijlik tadqiqotchi olimlar tomonidan tahlil qilingan. Xorijlik tadqiqotchi olimlar tomonidan Oʻzbekistonning milliy hunarmandchilik tarixi, uning tadrijiy va hozirgi rivojlanish xususiyatlari, hududiy oʻziga xosligi toʻgʻrisida qimmatli maʼlumotlar keltirib oʻtilgan.