VUCA-DUNYO KONTSEPTIDA O‘QUVCHILARDA AXLOQIY DUNYOQARASHNI RIVOJLANTIRISH PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA (Zamonaviy ilmiy-texnik tadqiqotlar, 2026)
Ushbu maqolada VUCA-dunyo muhitida o‘quvchilarda axloqiy dunyoqarashni rivojlantirishning pedagogik asoslari tahlil qilinib shuningdek,  ma’naviy-axloqiy tarbiyaning ahamiyati, zamonaviy tahdidlarning ta’siri, innovatsion pedagogik yondashuvlar hamda ta’lim jarayonida axloqiy qadriyatlarni shakllantirishning samarali mexanizmlari ilmiy nuqtai nazardan chuqur yoritilishiga harakat qilingan. Bir qator ilmiy nazriy ilmiy ishlar tahlil qilinib nazariy qarashlar amaliy misollar bilan boyitiladi.