“MUHANDISLIK VA KOMPYUTER GRAFIKASI” FANINI INTERAKTIV VA MOBIL TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANIB O‘QITISH METODIKASI (Zamonaviy ilmiy-texnik tadqiqotlar, 2026)
Mazkur maqolada “Muhandislik va kompyuter grafikasi” fanini interaktiv va mobil texnologiyalar asosida o‘qitish metodikasini takomillashtirish masalalari, ta’lim jarayonida zamonaviy interaktiv metodlar, mobil ilovalar hamda raqamli ta’lim vositalaridan foydalanish orqali talabalarning kasbiy kompetensiyalari, grafik tafakkuri, mustaqil ta’lim olish ko‘nikmalari va ijodiy faolligini rivojlantirish imkoniyatlari, shuningdek, mobil ta’lim texnologiyalarini auditoriya va auditoriyadan tashqari mashg‘ulotlarga integratsiya qilishning pedagogik afzalliklari, o‘quv jarayonini individuallashtirish va ta’lim samaradorligini oshirishdagi o‘rni kabilar yoritilgan.